top of page

Cupra Padel Tour esimese etapi võitjad on selgunud

Möödunud reedel ja laupäeval Padel+ Rocca's toimunud Topauto A-klassi selle aasta esimesel turniiril võtsid mõõtu parimad mees- ja naispadelistid. Naisteturniiril osales neli väga tugevat naispaari, kellest enamus on esindanud Eestit rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. Alagrupiturniiri tulemusena saavutasid kolmanda koha Elen Vaino ja Elisabeth Alla, kes kolmanda koha otsustavas mängus olid 6-3 6-1 paremad Hanna Karlson ja Pille-Riin Jõffertist. Alla ja Vaino mängisid väga põneva mängu hilisema võitjaduo Emily Hang ja Liis Org vastu, kaotades kohtumise otsustavas setis 6-1. Mängus, mis selgitas turniirivõitja olid Hang ja Org võidukad Nora Leinus ja Gendra Raagi üle seisuga 6-3 6-3.


Meesteturniiril oli võistlustules kokku 32 mängijat, sealhulgas kuus edetabeli top-10 mängijat. Cupra Padel Tour avaetapi võitjatena lahkusidki esimesena paigutatud paar Marek Marksoo ja Siim Tuus, kes olid finaalis poolfinaalis vastamisi edetabeli teise numbriga Oskar Hakoneniga ja tema paarilise Andre Toomväliga. Poolfinaali võidunumbrid olid Marksoo/Tuus’il 6-3 6-2. Teine poolfinaal pakkus aga väga põneva lahingu, kui vastamisi olid turniiri teine ja kolmas paigutus. Edetabeli liider Erko Nigula, kes turniiril oli paaris Ken Leinusega olid vastamisi kolmandana paigutatud paari Auris Mikk ja Henrik Raagi vastu. Avaseti 3-6 kaotuse järel korrektuure teinud liikusid finaali paar Mikk/Raag, kes järgnevad setid võitsid 6-2 6-4. Finaalmäng, mille otseülekanne oli nähtav Facebookis ning RankedIni kaudu lõppes Marksoo/Tuusi 6-3 7-5 võiduga. Kolmanda koha mängus olid Hakonen/Toomväli 1-6 6-3 6-2 võidukad Nigula/Leinuse üle. Viienda koha teenisid Rene Busch jr ja Jan Alex Alla, kes võitsid viimases kohtumises 8-6 Tarmo Uustalu ning Hans Alasit. Lohutusturniiri võitsid ning üheksanda kohaga lahkusid Henrik Kosemaa ja Jakob Eduard Laul, kes peale esimese ringi kaotust hilisemate võitjatele enam turniiril kaotusekibedust tundma ei pidanud.

Kõik tulemused on nähtavad SIIN.


Avaetapi raames loositi välja kõikide osalejate ja pealtvaatajate vahel Wilsoni padelireketi tippmudel, millega mängib padelimaailma legend Fernando Belasteguín. Cupra poolt välja pandud loosiauhinna ning uhke autotootja logodega reketi võitis fortuuna tulemusena Kaire Sõmer. Palju õnne!


Cupra Padel Tour jätkub juba sel nädalavahetusel, kui toimuvad Sportland B- ja C-klassi turniirid Padel Arenas padelikeskuses. Turniirile registreerumine toimub RankedIn keskkonnas ning lõpeb homme kell 10.00.



bottom of page