top of page

CUPRA Padel Tour’i Topauto A-klassi etapi parimad on selgunud

Reedel ja laupäeval Padel Arenases toimunud Topauto A-klassi teine etapp oli viimaste aastate üks rohkearvulisem. Meespaarismängus astus võistlustulle 40 mängijat ning naispaarismängus 12 mängijat.

Taaskord näitasid suurepärast esitust naiste arvestuses Emily Hang ja Liis Org, kes peale alagrupivõitu alistasid finaalmängus Gendra Raagi ja Nora Leinuse 6-2 6-1. Kolmanda koha mängus läksid vastamisi alagruppide teised kohad teeninud paarid Elen Vaino ja Kimberly Valgemäe ning Elisabeth Alla ja Rosanna Veskimägi. Seisuga 6-0 6-3 lõpetasid turniiri kolmandana Alla/Veskimägi. Viienda kohaga lõpetasid Hanna Karlson ja Pille-Riin Jõffert võites kohamängus 6-1 6-4 duot Julia Vassiljeva ja Alina Linnupõld.


Kui naisteturniir suuri üllatusi seekord ei pakkunud siis meesteturniiril langes veerandfinaalis välja esimese asetusega paar Siim Tuus ja Marek Marksoo, kes pidid tunnistama Ronan Vahtrase ja Henrik Raagi 7-6(5) 6-4 paremust. Veerandfinaalides oli veel üks väga tasavägine kohtumine. Hilisemad finalistid Henrik Kosemaa ja Kristopher Karma võitsid ülimalt pingelises mängus 5-7 6-4 14-12 Ken Leinust ja Philip Verzuni. Sealjuures omasid viimased ka kolme matšpalli, mida ei suudetud aga realiseerida. Esimesest poolfinaalist liikusid ilma mänguta ehk loobumisvõiduga finaali Kosemaa/Karma. Teises poolfinaalis nägid pealtvaatajad väga ilusat padelimängu, kui Auris Mikk ja Erko Nigula alistasid Marcus Rõuk ja Vegerd Veskimägi 6-1 7-6(3).


Finaalkohtumine pakkus samuti rohkelt mänguilu ning põnevaid hetki. Esimeses setis oli suurepärane võimalus Kosemaa/Karmal, kes olid 6-5 servimas setivõidule. Väga ilusat mängu näidanud duol tuli tunnistada lõpuks Mikk/Nigula paremust 7-6(3) 6-1, kes näitasid terve turniiri vältel stabiilset ja esmaklassilist esitust. Viienda kohaga lõpetasid turniiri Ken Leinus ja Philip Verzun, võites kohamängus Ott Ahoneni ja Kurmo Annust 7-6(4) 4-6 6-2. Üheksanda koha teenisid põhiturniiril finalistidele kaotanud Kenneth Raisma ja Armand Levandi, kes võitsid kohamängus 8-3 Tarmo Uustalu ja Rene Kuusingut.


Kõik tulemused on nähtavad RankedIn keskkonnas või klikkides SIIN.

Peale meeste finaalmängu loositi CUPRA toel välja taaskord Wilson tippklassi Bela padelireket, mille loosi tahtel võitis Frederick Karma.


Cupra Padel Tour jätkub Sportland B- ja C-klassi turniiridega selle kuu viimasel nädalavahetusel taaskord Padel Arenases. Topauto A-klassi järgmine etapp toimub aga 12-14 mail Padelstar keskuses.

Eesti Padeli Liit tänab kõiki mängijaid, pealtvaatajaid ja turniiri toetajaid.





bottom of page