top of page

CUPRA Padel Tour'il on hoog sees

Möödunud nädalavahetusel toimus CUPRA Padel Touri Sportland B ja C klassi märtsikuu etapid, kus osales kokku 86 mängijat – 19 paari B- ja 24 paari C-klassis.


Laupäevase B klassi esikoha teenisid välja Rene Busch jr ja Carl Bret Parko, võites Hans Alasit ja Tarmo Uustalut seisuga 6-4 6-2. Kolmanda koha mäng osutus üpris pingeliseks, jõudes peaaegu otsustava seti tie-break'i. Viimased punktid napsasid endale ikkagi Allar Õunapuu ja Norman Madiberg lõppseisuga 6-2 7-6 (3).


Pühapäeval jätkunud Sportland C klassi tasemegrupi finaalimäng oli ülimalt tasavägine. Sel päeval lahkusid Padel+ Kawe saalist võitjatena hispaanlased Victor Fernández García ja Jaime Cristóbal Cases Susarte seisuga 9-7. Finaalis samuti head mängu näidanud ning teise koha saavutasid Tanel Kasenurm ja Kert Paidre. Kolmanda koha mängus osalesid vaprad naised Diana Revjako ja Kirke Kuusvere, kes alistusid Melvin Mugamäe ja Henri Laurandale skooriga 6-4 6-2.


Suured tänud kõikidele osalejatele ning ootame teid osalema ka aprillikuu CUPRA Padel Tour etappidele. 14-15 aprillil toimub Topauto A klass ning 29-30 kuupäevadel Sportland B ja C klassi etapid. Aprillikuu etapid toimuvad Padel Arenases.


CUPRA Padel Tour'i Sportland B ja C klassi kõik tulemused on nähtavad SIIN.


Turniirisarja toetavad CUPRA, Topauto ja Sportland.




Comments


bottom of page