top of page

Muudatused 2020/2021 hooajal

Head mängijad!

Eesti Padeli Liidu(EPL) juhatuse otsusega on kavas alates september 2020 viia sisse teatavad muudatused EPL poolt korraldatavate turniiridesarja ülesehituses. Järgnevas teates toome välja põhilised muudatused, mis sisse viidakse.

Estonian Padel Tour ja Sportland Harrastajate Liiga edetabelid ühendatakse

Alates algavast hooajast toimuvatel turniiridel kogutud punktid liidetakse ühisesse edetabelisse, mis tähendab, et aastas toimub rohkem turniire, kust on mängijatel võimalik punkte koguda.

Edaspidi on varasemad Estonian Padel Tour turniirid A klassi turniirid ning Sportland Harrastajate liiga turniirid B ja C klassi turniirid.  B ja C klassi turniiride sarja nimetuseks saab Sportland Liiga. A klassi turniiride eest on võimalik teenida rohkem punkte, kui B klassi turniiride eest jne. Allpool on väljatoodud punktisüsteem ja uuenenud edetabelid. A klassi turniiridel on endiselt eraldi meeste ja naiste arvestus. B ja C klassi turniiridel võivad osaleda nii mees-, nais-, kui ka segapaarid. Meesmängijad koguvad punkte meeste edetabelisse ning naismängijad naiste edetabelisse. – Alates septembrist kehtib EPL turniiridel uus edetabel, kus on kokku liidetud eelmise hooaja Estonian Padel Tour ja Sportland Harrastajate Liiga edetabelid. Arvesse lähevad 6 parimat tulemust. Edetabelis kehtivad viimase aasta aja jooksul mängitud turniiride tulemused. (erandiks on 2019.a mai EPT turniir, mis kehtib esimese A klassi turniirini, mis toimub septembri lõpus)

A Klassi turniiridel võivad osaleda kõik mängijad ilma piiranguteta.

B Klassi turniiridel võivad osaleda meesmängijad, kelle edetabeli kohtade summa on vähemalt 31. Naismängijatel edetabelikoha piiranguid ei rakendata

C klassi turniiridel võivad osaleda mängijad, kelle edatabeli kohtade summa on vähemalt 80.

NB! Turniiri peakohtunik jätab endale alati õiguse otsustada, kas registreerunud paar vastab turniiri tasemele.

Muud muudatused

– Edaspidi arvutatakse EPL turniiridel mängijate asetusi edetabelikohtade summa järgi. Kui kahel paaril on edetabelikohtade summa võrdne, siis kõrgema asetuse saab paar, kus on kõrgema edetabeli kohaga mängija. Asetatud võistkondi on turniiril vastavalt tabeli suurusele (32 tabel-8 asetust, 16 tabel-4 asetust jne).

– Kuna hooaja jooksul on turniire palju ja kõikidel ei ole võimalik osaleda, siis lähevad edetabelis arvesse 6 parimat turniiri, mis on aasta jooksul mängitud.

 – EPL korraldatud turniiridel toimub registreerimine läbi www.rankedin.com veebikeskkonna. Palume kõikidel mängijatel registreerida ennast kasutajaks, et edaspidi oleks registreerimine lihtne ja info liikumine kiire ja efektiivne!

EPL edetabel ja punktisüsteemi tabel

EPL edetabel 24.09
.pdf
Download PDF • 1.31MB

2020/2021 aasta võistluskalender asub


2020/2021_Võistluskalender
.pdf
Download PDF • 1.09MB





bottom of page