top of page

Eesti meister 2021 segapaarides on selgunud

Möödunud nädalavahetusel peeti Padel+ Kawes Eesti Meistrivõistlused segapaarides, mis tõi turniirile 11 paari. Rõõm oli näha turniiril hulganisti paare ning turniir pakkus huvitavaid mänge esimestest ringidest alates.


Veerandfinaalkoha kindlustasid esimestest ringidest Alina ja Martin Linnupõld, kes 6-1 7-6(3) alistasid Margus ja Inga Rahuoja. Põneva esimese ringi kohtumise pidasid ka noored Jan Alex Alla ja Nora Leinus, kes pidid kogenud paari Philip Verzun ja Kairi Rätsepp paremust tunnistama seisuga 7-6(4) 2-6 1-6. Nii Verzun ja Rätsepp olid ka hiljuti Euroopa Meistrivõistlustel osalenud koondiseliikmed. Viimastel turniiride põhjal võib kindlasti tõdeda, et noormängijate arengut on märgata ja kindlasti hakkavad ka võidud nende poole õige pea kukkuma.


Veerandfinaalkohtumistest kõige tasavägisema kohtumise pidasidki just Verzun/Rätsepp kohtudes kolmanda asenduse saanud õde-vend paari Gendra ja Henrik Raag’i vastu. Gendra ja Henrik liikusid poolfinaali tulemusega 5-7 6-3 6-1. Philip Verzun tõdes peale mängu, et päeva esimene mäng kujunes liialt tasavägiseks ja pikaks, et veerandfinaali otsustavas setis olid jõuvarud tugeva paari vastu juba liialt madalad.


Poolfinaali kindlamate skooridega jõudnud paarid Rosanna Veskimägi/Marek Marksoo ja Kurmo Annus/Inga-Kai Polonski pidasid maha vägagi põneva kohtumise. Esipaigutus Veskimägi/Marksoo suutsid otsustavas setis oma paremuse maksma panna ja jõudsid finaali seisuga 6-3 2-6 6-4. Päeva teises poolfinaalis aga näitasid järjekordset head minekut Marcus Rõuk ja Emily Hang kui alistasid 6-1 6-4 Henrik ja Gendra Raagi.

Viienda koha mängus alistasid Verzun/Rätsepp Andrus Sammelselg/Elen Vaino 6-2 6-2 ning üheksanda koha teenisid Rauno Haidla/Diana Legušs, kes kohamängus alistasid paari Alina ja Martin Linnupõld.


Finaalkohtumises näitasid taaskord enesekindlust ja väga kvaliteetset mängu Marcus Rõuk ja Emily Hang ning alistasid Marek Marksoo ja Rosanna Veskimägi 6-1 6-3. Kullavõitjatele oli see esmakodseks segapaari Eesti meistritiitliks. Tiitlikaitsja Kurmo Annus, kes eelmise aasta meistrivõistlustel mängis Liina Suurvarikuga, sai kaela pronksmedali koos Inga-Kai Polonskiga. Samuti võitsid pronksmedali Gendra ja Henrik Raag.

Eesti Meistrivõistlused 2021 jätkuvad 4-5 detsembril Padel+ Roccas kui selgitatakse selle aasta võitjad mees- ja naispaarides.

SEGAPAARID:

Kuld: Emily Hang / Marcus Kevin Rõuk

Hõbe: Rosanna Veskimägi / Marek Marksoo

Pronks: Gendra Raag / Henrik Raag & Inga-Kai Polonski / Kurmo Annus


*Eesti Meistrivõistlustel autasustatakse traditsiooniliselt pronksmedalitega mõlemaid poolfinaliste.




bottom of page