top of page

Eesti Padeli Liidu uue peasekretärina alustas tööd Õnne Ploom


Õnne Ploom

Senine peasekretär Siim Tuus jätkab Padeli Liidu juhatuse liikmena. Liidu presidendi Jaanus Kosemaa sõnul on Siim teinud head tööd Liidu loomisel ning Liidu egiidi all toimuva padelielu käivitamisel. Samaaegselt on Siim tegev Padel+ padelikeskuste ja Rocca al Mare Tennisekeskuse juhtimisega.


Tänaseks korraldab Eesti Padeli Liit Eesti Meistrivõistlusi ning Cupra Padel Touri, mille osadeks on Topauto A-klassi ning Sportland B- ja C-klassi läbi aasta kestvad turniirisarjad.


Samuti on Eesti koondis osalenud Siimu juhtimisel täiskasvanute FIP Maailmameistrivõistlustel ja FEPA Euroopa Meistrivõistlustel ning noorte FEPA Euroopa meistrivõistlustel.

Padel on Jaanus Kosemaa sõnul maailmas üks kiiremini kasvavaid spordialasid ning selle kasvuga liigub samas rütmis ka Eesti Padeli Liit pühendades arengusse üha enam nii aega kui raha.


Õnne on üks Padel Club Tallinn käivitajatest, mis koondab enda alla aktiivseid harrastusmängijaid ning kes korraldavad treeninguid, laagreid ja teisi üritusi nii Eestis kui välismaal.


Eelnevalt on Õnne olnud Baltikumi turundusjuht rahvusvahelises ravimiäris, töötanud projektipõhiselt erinevates ettevõtetes aidates põhiliselt turule tuua uusi kaubamärke ja kasvatada turuosi.


Eesti Padeli Liidu eesmärk on igakülgne padeli edendamine ning sellel eesmärgil liikmete huvide koondamine ja nende nimel tegutsemine. Liidul on 9 liiget.

bottom of page