top of page

Noormängijad näitasid Rootsi padelituuril head taset

Eesti juuniorite vanuseklasside ühed parimad mängijad käisid märtsikuu lõpus mõõtu võtmas Rootsi mängijatega, kui võtsid osa Swedish Padel Tour'i etapist Göterborgis. Rootsi suuruselt teises linnas Time4padel'i 16 väljakuga padelikeskuses toimunud turniiril osales Eestist 8 noormängijat, kolm poiste- ja üks tüdrukute paar.


U16 poiste klassis said Trevor Kosemaa ja Karm Helde alagrupis kaks võitu ja kaks kaotust, millega jäädi napilt veerandfinaalidest välja. Otsustavaks jäi kaotus kolmanda asetusega paarile.


U18 poiste klassis tegid väga eduka esituse Henrik Kosemaa ja Jan Alex Alla, jõudes veerandfinaali, kus tuli napp kaotus teisele asetusele. Mäng oli väga tasavägine ja oleks võinud vabalt ka meie poistele tulla, otsustavaks jäid mõned vead tähtsamatel punktidel.

Robin Helm ja Villem Jehe ei saanud esimeses mängus ennast kahjuks kohe käima ning pidid vastu võtma kaotuse, kuid seejärel suutsid näidata väga ilusat padelit ja jõudsid miinusringi finaali.


Nora Leinus ja Emily Hang võistlesid naiste C klassis, sest U18 tüdrukute turniir jäi ära. Kohal oli siiski kogu U16 kui ka valdav osa U18 vanuseklassi paremikust. Nora ja Emily näitasid terve turniiri vältel väga kindlat mängu ning tõid settigi loovutamata koju kaasa oma esimese tiitli välismaalt!


Padel+ Akadeemia direktor Marek Marksoo sõnas, "Rootsis on võrreldes Eestiga mängutase kõrgem ja konkurents nii noorte- kui täiskasvanute klassis märkimisväärselt tihedam, seega mul on hea meel, et meie noortel oli suurepärane võimalus end rahvusvahelisel tasandil proovile panna."

Noormängijate tõusvat taset on olnud märgata ka meie CUPRA Padel Tour sarja etappidel ning välismaalt saadavad kogemused aitavad noortel veelgi kiiremini areneda. Marksoo lisas lõpetuseks, "kõikide esitustega võib väga rahule jääda, oma tase mängiti ilusti välja ning püsiti terve turniiri vältel kõrges konkurentsis!"


Palju edu meie noortele!






bottom of page