top of page

Noormängijad panid oskused proovile turniiriolukorras

Pühapäeval toimus Padel+ Rocca's noorte GP turniir, kus mõõtu võtsid Eesti noormängijad mitmes vanusegrupis.


U14 tüdrukute turniiri võitsid Carmen Sammelselg ja Karolin Soovik, kes tasavägises mängis alistasid Bianka Andresoo ja Laura-Liisa Pill duo seisuga 7-6(5) 6-3. U14 poiste alagrupiturniiri tulemusena saavutasid esikoha Robert Kevin Loo ja Bert Joost, kes võitsid teiseks tulnud Artur Sepien ja Evard Olt'i 2-6 6-4 10-3 ning kolmanaks tulnud Hardi Raudsepp/Sebarstian Patrik Behrs paari 6-2 6-3. Sama tulemusega lõppes ka teise ja kolmanda koha saavutanud paaride omavaheline kohtumine.


U16 poisteturniiril oli rohkelt põnevaid lahinguid ning neljast neli mängu võitnud Gregor Ojasoo ja Oliver Pällo lõpetasid turniiri võitjatena. Teise kohe saavutasid Armin Talpas ja Hans Thomas Teiv, kelle ainuke 5-8 kaotus tuligi võitjatelt. Kolmandaks tulid Trister Päär ja Taaniel Raud tänu väga põnevale võidukale 9-7 kohtumisele turniiril neljandaks tulnud Trevor Tuvike ja Martti Rehemäe vastu. Viienda kohaga lõpetasid Karl-Markus Timberg ja Tristan Minkovski.


U18 turniiril, kuhu olid lubatud tüdrukute vähesuse tõttu segapaarid, näitasid head minekut ja taset Henrik Kosemaa ja Jan Alla. Võitjad ei loovutanud kolmes mängus vastastele setti ning kindlustasid võitudega esikoha. Teiseks tulid Emily Hang ja Robin Helm, kes tähtsas mängus võitsid 7-6(6) 6-0 kolmandaks tulnud Nora Leinus ja Kaspar Pajo duot. Neljandana lõpetasid turniiri Trevor Kosemaa ja Karm Helde.


Kõik tulemused nähtavad SIIN.


Täname kõiki noormängijaid ilusa ja eduka turniiri eest!




bottom of page