top of page

Noormängijad selgitasid selle aasta Eesti meistrid

Möödunud nädalavahetusel toimunud noorte Eesti Meistrivõistlustel selgitati parimaid U14, U16 ja U18 vanusegruppides.


U14 tüdrukute ülimalt põnevas finaalmängus läks tarvis otsustava seti kiiret lõppmängu, kus mängu lõpptulemusega 3-6 7-5 7-6(9) võitsid kuldmedalid Bianka Andresoo ja Laura-Liisa Pill. Hõbemedalid teenisid Carmen Sammelselg ja Karolin Soovik. U14 poiste kuldmedalid võitsid Trevor Kosemaa ja Karm Helde, kes finaalmängus olid 6-1 6-1 võidukad Oliver Aabreldaal ja Hans Thomas Teivi vastu. Pronksmedalid riputati kaela Rihard ja Gustav Georg Hermanile ning Hardi Raudsepp ja Joosep Laosile.


U16 poiste vanusegrupis võitsid kirkaimad medalid Henrik Kosemaa ja Robin Helm, kes finaalis alistasid Ralf Filip Kivari ja Torm Helde seisuga 6-3 6-3. Poolfinaalis olid viimased 6-3 6-3 paremad Trevor Kosemaa ja Karm Helde vastu, hilisemad kuldmedalistid alistasid enda poolfinaalmängus Gregor Ojasoo ja Florian Põllu.


U18 tüdrukute võitjateks kuulutati sel aastal Karola Suviste ja Nora Leinus, kes näitasid head minekut ning teenisid võidu duo Emma Hõbemägi ja Anni Liis Kastemäe vastu. Sama vanusegrupi poisteturniiril olid võidukad Henrik Kosemaa ja Jan Alex Alla. Hõbemedalid teenisid sel aastal Villem Jehe ja Robin Helm ning pronksmedalid Johannes Tampere ja Kaspar Pajo.


Täpsed tabelid ja tulemused on nähtavad SIIN.


Täname kõiki tublisid noormängijaid, nende lastevanemaid ning treenereid ja soovime edukat tulevat padeliaastat.







bottom of page