top of page

Padelikoondised valmistuvad ajalooliseks hetkeks

Eesti meeste ja naiste padelikoondise liikmed on selgunud ning nüüd treenitakse innukalt, et olla parimas vormis 4.-9. oktoobrini toimuval Euroopa Meistrivõistlustel, Bilbaos Hispaanias. See on ühtlasi esimene kord ajaloos kui padelikoondised sõidavad esindama Eestit tiitlivõistlustele. Hetkel on meeste arvestuses registreerunud 16 ja naiste arvestuses 12 riiki, sealhulgas Hispaania, Portugal, Itaalia, jt.

Meil on hea meel teatada, et tänaseks on koondiste toetajateks ja Eesti Padeli Liidu koostööpartneriteks: Kawe, Rocca al Mare ja Kawe padelikeskused, COBALT, Sportland, North Coast Code ja Nord Creative. Suuresti tänu eelpool mainitud toetajatele sünnib Eesti padelis ajalooline hetk.


Samuti saab koondiste tegemistele kaasa aidata iga padeli- ja spordisõber. Õige pea on valmimas toetajasärgid, mille tulud lähevad Euroopa Meistrivõistlustel osalemise kulude katteks. Samuti on meil 17. septembril toimumas toetusüritus Rocca al Mare Padelikeskuses, mil toimub americano turniir ja väljakul näitavad oskusi ka koondise mängijad.


Anname üheskoos vägeva tõuke meie padelikoondistele!


Eesti meestekoondis: Auris Mikk, Hendrik Lutter, Sten Lume, Armand Levandi, Henrik Raag, Philip Verzun. Varumängijaks on koondiste peatreener Siim Tuus.


Eesti naistekoondis: Emily Hang, Elisabeth Alla, Rosanna Veskimägi, Elen Vaino, Gendra Raag, Kairi Rätsepp ja varumängija Diana Legušs.

bottom of page